شرکت لاندا با تکنولوژی روز همراه بوده و از امکانات و آپشنهای جدید PLC و همچنین برنامه ریزی های جدید جهت حالتهای مختلف کارکرد پله برقی و نیز سیستم های VVVF و حرکت آرام و دائم به جای stop کامل ، در هنگام Standby بهره میبرد.
همچنین این شرکت امکان طراحی و نصب پله برقی های خاص همچون پله های Heavy duty escalator برای اماکن عمومی پر تردد با ظرفیتهای بالا و سایزهای مختلف بنا به نیاز پروژه را دارد.
انواع پله برقی مانند پله برقی های فضای باز لاندا (Outdoor Scalator) یا پله برقی های فضای باز با سرپوش (Landa Semi Outdoor Scalators) و یا پله برقی های فضاهای سرپوشیده لاندا (Indoor Scalator) مناسب برای مجتمع های تجاری، فرودگاه ها، ایستگاه های راه آهن، متروها، مراکز چند منظوره تجاری یا تفریحی می می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
واحد پله برقی لاندا آماده دریافت هر گونه سفارش از مشتریان گرامی می باشد.
همچنین پله برقی و آسانبر لاندا آمادگی دارد تا با تمامی مراکز خصوصی و دولتی در تهران و شهرستان ها در زمینه سفارشی سازی، نصب، راه اندازی، سرویس و نگهداری و تظمین تامین قطعات در اسرع وقت همکاری نماید.
لاندا لیفت با بهره گیری از تجارب خود همواره از بهترین و با کیفیت ترین قطعات در ساخت پله ها استفاده می کند و خدمات پس از فروش مناسب ۱۰ ساله تضمین کننده واقعی کیفیت قطعات و لوازم به کار رفته در پله های تولیدی این شرکت میباشد.
پله های برقی از نظر کاربردی به ۳دسته semi out door -indoor- out door تقسیم میگردد که به ترتیب در محیط آزاد(بیرون از ساختمان) ، محیط بسته(داخل ساختمان) و نیمه بسته(پل های عابر پیاده) استفاده می گردند.پله های مکانهای عمومی به صورت heavy duty طراحی می گردد که همان پله های معمولی تقویت شده میباشند که برای کار در شرایط دشوار طراحی می گردند. پله های برقی معمولاً در دو زاویه ۳۰و ۳۵ درجه طراحی میگردند البته در مکانهای مسطح ۰ تا ۱۲ درجه هم تولید میگردد که به آنها راهروی متحرک یا auto walk می گویند. مزایای زیادی برای پلههای برقی میتوان برشمرد. با وجود اشغال فضایی تقریباً همسان با پلکان معمولی، یک پله برقی میتواند شمار زیادی از افراد را جابجا کند. در صورت رعایت قانون بازگذاشتن سمت چپ برای راهروندگان در پله برقی، این پلهها میتوانند جابجایی بسیار سریع افراد را میسر کنند. قیمت پله های برقی نسبت به ارتفاع کف تا کف جابجایی تعیین می گردد.
پله برقی یک چرخه تکرارشونده از پلههای در گردش است، که در آن پلههای بازگشتی در زیر پلههای بالایی پنهان شدهاند. وزن پلههای پنهان با وزن پلههای آشکار موازنه و برابری میکند، بنابراین موتور پله برقی بایستی تنها وزن افراد روی پله برقی را (که در حال بالا یا پایین رفتن هستند) تحمل کند.
پله برقیها با موتور کار میکنند و رهگذران را در مسافتهای عمودی بالا و پایین میبرند. از پلههای برقی بیشتر در اماکنی استفاده میشود که استفاده از آسانسورها کاربردی نباشد. کاربرد اصلی پلههای برقی در متروها، فروشگاههای بزرگ، فرودگاهها، همایشگاهها، هتلها وساختمانهای همگانی است.
آمارها نشان میدهد که در ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۰۴ تعداد ۳۰ هزار پله برقی وجود داشت و در آن کشور هر ساله ۹۰ میلیارد جابجایی افراد بر روی این پلهها انجام میگیرد.
با وجود اشغال فضایی همسان با پلکان معمولی، یک پله برقی میتواند شمار زیادی از افراد را جابجا کند. در صورت رعایت قانون باز گذاشتن سمت چپ برای راهروندگان در پله برقی، این پلهها میتوانند جابجایی بسیار سریع افراد را میسر کنند